dimecres, 8 d’abril de 2020

Dia 27 de Confinament. Oriol MItjà i el pla de desconfinament

Ahir el Govern Català va encarregar al Senyor  Oriol Mitjà el pla per el desconfinament  , Aquesta elecció ha provocat una mini crisi en el govern català, i això que l'Oriol Mitjà no cobrarà per fer l'assessorament a la Generalitat sobre el desconfinament i entregarà l'informe de aquí a 15 dies.
Aquest senyor difamat per el Periodico i la mandonguilla ballarina, estarà al capdavant de la sortida d'aquest forat negre.[noticia].


 Però resulta que el govern espanyol ha decidit que l'economia es molt mes important que el benestar de  la gent i a partir del dilluns proper la gent pot tornar a treballar, Hi ha un estudi que diu que les persones que emmalalteixen per el Coronavirus i que viuen en llocs altament contaminats tenen més números de morir. Però la pela es la pela [noticia].

Per acabar vull parlar de dos ministres, que no tinc clar de on els ha tret. el primer Juan carlos Campo ministre de Justícia i el Orgullo de ser español. i que la unitat va aconseguir guanyar al virus. ni vacunes  ni nassos es l'orgull espanyol  el que finiquitarà al virus [noticia]. Potser li podem enviar al Tribunal Constitucional que li obri una querella criminal .

El segon el Ministre de Ciència : los que han muerto habian llegado a esa edad gracias a la sanidad española. [noticia]. Segons l'astronauta si aquesta gent els hi hagués tocat viure en altres paisos ja estarien morts, El que han de fer algunes persones es abans d'obrir la boca es mirar les estadístiques i veure la relació contaminats i morts. si hagués fet això no crec que hagués dit el que ha dit perquè Corea del Sud, Alemania, Portugal ect. ect. el rati es molt inferior i ells no tenen la sanitat espanyola.3 comentaris:

Jordi ha dit...

Ets un mal espanyol, deu i la bandera espanyola et castigaran.
A Ñordia, tot es fa be, catalans dolents, si no em fas cas ets mala persona, com a Ñordia, en lloc.
De veritat, tenim que marxar d'una merda d'estat que l'únic que fa, es mirar-se el melic i dir que el tenen molt bonic.

Joana ha dit...

Em fa por que sigui l'Oriol Mitjà qui digui com fer el desconfinament, d'aquí a un any encara estarerm igual. Suposo que és difícil, però independenment de si s'està fent bé o malament, hi ha mesures que no tenen ni cap ni peus.

Jordi ha dit...

L'altre dia va fer un resum al FAQS, es un desconfinament gradual de dos o tres mesos.
Els últims a sortir, seria la gent gran.